massagehemsidabild känslomässig läkning

Har du:

  • Fastnat känslomässigt eller andligt?
  • Har oförklarig smärta?
  • Vill du
  • Skapa en andlig medvetenhet

Känslomässiga trauman frigörs endast genom luktsinnet som går förbi egot och sinnet och tillåter oss att låsa upp och släppa emotionella bagage från cellulärt minne.

Känslomässig befrielse med eteriska oljor är att när vi har en upplevelse eller känsla som vi inte var tillräckligt mogna eller redo att bearbeta, då lagrar vi dem  för att bearbetas senare. Känslor kan lagras var som helst i våra kroppar, känslan väntar på att granskas för att vi ska lära oss läxan. Känslor är levande och full av energi, och medan de stannar i våra kroppar kan de påverka vår fysiska, emotionella och andliga hälsa samt hur vi ser på och interagerar med vår värld.

Behandling:I en emotionell behandling kombineras unika oljeblandningar med varsam beröring. Oljorna är utvalda baserat på deras rengöring och avgiftningsförmågor och frekvenser. Du ligger skönt inbäddad på massagebänk.   

En frisk kropp har ca 65Mhz, Oljorna i behandlingen ligger på 127 Mhz och uppåt.    

Behandlingen tar ca 1½-2 timmar.

Det är bra att dricka vatten både före och efter behandlingen eftersom det är vanligt att avgiftningen fortsätter fysiskt och känslomässigt. Det är en bra idé att ge sig själv lite tid att slappna av efter en behandling.

Har du några funderingar eller frågor ring 070-6404033 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Oljorna ersätter ej traditionell sjukvård utan kan ses som ett komplement!

Pris 700 kronor

Varmt Välkommen

kanslomassig relase