healing hand heart        BALANS OCH HARMONI

 

Naturen eftersrävar alltid balans. Vi människor har förlorat kontakten med den del av oss som vet hur man lever i harmoni med sig själv och sin omgivning. Det är viktigt att man lär sig lyssna till sin kropp. Det vet precis vad du beöver. Ta en paus och låt din kropp öppna ditt hjärta. Du är en del av naturen. Healing är avslappnade energihöjande och en behandling för balans och harmoni som stärker vårt fysiska känslomässiga och själsliga välbefinnande som i sin tur stödjer kroppens egen naturliga läkningsförmåga. Chakrabalansering ingår i dom olika teknikerna.

Olika Healingtekniker 

  1. Andlig Healing
  2. THT= Therapeutic Healing Touch
  3. Reiki Healing
  4. ISIS Healing 

Exempel av vad Healing kan ge just dig!

  • Stressbehandling
  • Djupavslappning
  • Öppning av blockeringar
  • Energiuppbyggnad
  • Positivt tänkande
  • Kroppskännedom

Pris 30 min 300 kronor 60 min 600 kronor

healing massage      chakramassage

Färghealing inklusive Chakrabalansering

För chakra balans massage, användes 7 flaskor av Aura-Soma Chakra set samt Pomander- Quintessence-Ärkeängelessens- Ljud samt Färger.

Varje flaska innehåller den levande kvalitén av

Växt energier- Ädelsten energier-Kristall energier

Tidsåtgång ca 80 minuter

Pris 600 kronor

Bioenergihealing

Kroppen har ett eget självläkande system, som bioenergin aktiverar. Bioenergihealing tar bort blockeringar och spänningar i kroppen. Detta leder till att energiflödet förbättras och att alla celler får mer energi. Det ger bättre blodcirkulation och lymfflöde. Behandlingen plockar fram dolda reserver som förbättrar hälsan och höjer livskvaliteten.

Med hjälp av lättare massage, stretchingar, tibetanska tekniker, andning och tankens kraft återställs obalanser i kroppen

Pris: 600 kronor

Healing ersätter inte traditionell sjukvård utan kan användas som ett komplement!

455