Taktil Aroma Touch Massage behandling med rena terapeutiska oljor

Taktil Aroma Touch  behandling lämpar sig speciellt bra för rehabilitering av stress, utmattning samt värk och spänningar i kroppen. Det är en mjuk och avslappnande massageform med 100% rena terapeutiska oljor. Eteriska oljor är naturliga doftande ämnen från växtriket som påverkar oss fysiskt, psykiskt och mentalt.

massage3massage1massagefötterhand

Eteriska oljor används framför allt för att förebygga och lindra sjukdomar samt för att stärka kroppens egna självläkande resurser en mycket effektiv behandlingsform vid stress, stressrelaterade och psykosomatiska problem en väl beprövad kunskap om hur man använder eteriska oljor för att öka välbefinnandet i kropp och själ. Vårt luktsinne är nära förbundet med våra känslor och minnen. Två luktnerver går rakt in i hjärnan och påverkar framför allt det limbiska systemet som har stor påverkan på våra känslor och instinkter.

Taktil Aroma Touch Massage behandling är en teknik där man arbetar med rygg, öron, fötter och händer samt luktar på oljorna en mycket mild och skonsam form av massage effektiv mot stress bra för immunförsvar och inflammation. En avslappnad och balanserande behandling en upplevelse för kroppen och  själen.                                       

Behandlingen tar ca 1½ timme.

Att tänka på innan behandlingen: Ät i god tid -  minst 1 timmar innan

Pris: 600 kronor

Varmt Välkommen     

Allt levande är naturligt och unikt, det har en livskraft, en energi som vibrerar. De flesta av oss kan inte se livskraften men vi kan uppleva den.

hjärtafjäril