https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTecJGxRm0PNIC9qmx66dXwoUlfGw7G-CHuqROCE0BCNWUYnhKK

Känner du dig trött eller kraftlös?  Blir du lätt sjuk eller förkyld?

NingXia Red återställer balansen i kroppen NingXia Red:

• ger en stabil energi tillförsel och jämn sockernivå
• ger ett bättre immunförsvar med viktiga polysackarider
• ger dig stora mängder vitaminer, aminosyror och mineraler
• ger dig en stor arsenal med antioxidanter mot fria radikaler
• ger möjligheter till mer hälsa genom att sjukdomar förebyggs
• ger möjligheter till ett längre liv eftersom åldrandet motverkas

 

Tjugoen skäl att dricka Ningxia Red varje dag
 1. Ningxia-vargbär ger fullt tillräckligt med antioxidanter för att stärka immunsystemet. Antioxidanterna genomtränger cellväggarna och attackerar de fria radikalerna, innan de hinner skada cellkärnans DNA.
 2. Detta bärs antioxidanter motverkar arterioskleros och ateroskleros (åderförkalkning) och hjälper cirkulationen och hjärtat.
 3. Ningxia-vargbäret utgör en kraftfull hjälp för leverfunktionen. Levern är ett av de mest vitala organen i kroppen; den är vår reningsmaskin.
 4. Hjälper ögonen mot grå och grön starr (katarakt och glaukom) och synskärpan. Detta bär innehåller en komplett uppsättning av antioxidativa karetonider inkluderande beta karotin och det gula zeaxantinet. Ningxia-vargbär har faktiskt det största innehållet av karotenioder av alla kända födoämnen. Betakarotin är mest känt som näring för näthinnan.
 5. Det huvudsakliga innehållet i vargbäret är Lucium Barbarum Polysaccharide (LBP) och enligt kinesiska undersökningar hjälper LBP att återställa mängden vita blodkroppar hos cancerpatienter, öka fagocyterna och öka aktiviteten hos mördarcellerna. Dessa mördarceller binder cancerceller och dessutom stärker huvudgruppen av T-celler, samt ökar antikropp-reaktionen mot T-cell-antigenen.
 6. Acetonextrakt från Ningxia-vargbäret hämmar genmutation (störning i arvsanlagen). Vissa vetenskapsmän säger att bäret är ett bra kosttillskott för att förhindra levercancer. Studier visar också säkerställd tillbakagång av cancer hos patienter med bl.a. malignt melanom, njurcell carcinom, colorektal cancer, lungcancer och andra cancerformer. Resultaten indikerar också att LBP kan användas som tillskott vid bioterapi av cancer.
 7. Mineraler och vitaminer från frukten agerar som enzymer och co-faktorer i matsmältningsprocessen.
 8. Studier på Kinas äldre befolkning ger förvånande resultat; många människor lever över 100 år särskilt i områden där vargbäret växer. En ökning av serumhämoglobinets superoxid-dismutas (SOD) erhölls hos alla deltagarna. Med andra ord kan vargbäret fördröja åldrandeprocessen.
 9. Skyddar mot attacker från fria radikaler på mitokondrie-DNA, vår energikälla i varje cell. Antioxidanterna bekämpar destabilisering (instabilitet) hos mitokondrier.
 10. Vargbäret hjälper till att sänka blodsockret; i många tester sker åtminstone en stabilisering.
 11. Det är viktigt att cellväggen vidmakthåller sin förmåga att släppa igenom näring. I Ningxia-vargbäret finns renhållningsarbetare som håller rent från fria radikaler, som stärker cellväggen och som stöder en effektiv transport av flavonoida näringsämnen in till cellen och för ut förbrukat material.
 12. Stärker hjärnans neuro-transmitter mot genomträngande fri radikal-aktivitet och motverkar således demens och annan form av minnesförlust.
 13. Vargbäret har bidragit till en känsla av välmående och har gett märkbara resultat vid psykologisk testning av ängslan. Kroppens vävnader (inklusive hjärnan) skyddas mot oxidativ stress.
 14. Bäret har en B-vitamin-sammansättning som är essentiell (livsnödvändig) för kroppen. Dessutom är dessa vitaminer nödvändiga i omvandlingen av födan till energi.
 15. Cellerna behöver kommunicera, speciellt de i hjärnan och i övriga nervsystemet. Detta sker i synapserna, där reaktionerna skyddas och förstärks av samma polyfenoler (flavonoider), som detta bär använder sig av till sitt eget beskydd.
 16. Vargbäret har en kraftfull antisvamp och antibakteriell verkan, då den innehåller solavetivone (en aminosyra). Egenskaper i drycken bekämpar virus.
 17. Reducerar smärta orsakad av inflammation, då bäret innehåller beta-sitosterol, det har således en ovanlig anti-inflammatorisk egenskap.
 18. NingXia-vargbäret har hög proteinhalt (mer än fullkornsvete).
 19. NingXxia-vargbäret innehåller till skillnad från flesta bär naturligt E-vitamin, som är en skyddande antioxidant.
 20. Ett hälsosammare och mer romantiskt liv! Vargbäret ökar överlag hälsonivån inklusive den sexuella reaktionen. En örtkännare skrev: ”Vargbäret kan förvandla en gammal man till en ung varg”.
 21. Detta bär har utnämnts till ”en fullständig hälsosporre” och har många unika polysaccarider (sammansatta sockerarter), som man inte återfinner i någon annan växt på jorden.

Är du intresserad av att beställa Nixena Red kan du göra det själv genom http://www.younglivingeurope.com och uppge mitt medlemsnummer

1010577 eller ring mig så beställer jag åt dig! 070 - 64040 33