bibliska oljor 10st10 Bibliska Oljor

Regndroppsteknik med bibliska oljor 

Den lugnande effekten hos eteriska oljor har länge använts vid religiösa ceremonier för att öppna sinnet och frigöra känslor. Young Living Essential Oils, of Ancient Scripture™ innehåller de mest betydelsefulla oljorna i bibeln som ger dig möjligheten att njuta av och uppleva de underbara dofterna som omedelbart kan lugna, liva upp, eller balansera både kropp och själ. 

Ancient Scripture™ innehåller 10 oljor från de viktigaste växterna, växtmaterialen och hartserna i Bibeln – från cypress (Jesaja 44:14) till Sarons ”ros” (Höga visan 2:1). Detta kit är avsett att hjälpa dig att uppleva och njuta av de underbara dofterna och de spännande historierna runt dessa värdefulla eteriska oljor och innehåller uppfriskande dofter som myrten och cederträ samt mättade dofter som frankincense och myrra.

Kitet Oils of Ancient Scripture innehåller 10 rena oljor i 5 ml flaskor:

Aloe (Royal Hawaiian™ Sandalwood): Nikodemos tog med sig aloe, som anses vara väldoftande sandelträ, till Jesus. (Johannes 19:39)

Cassia: Kassia var en viktig ingrediens i rökelsen som användes i templet. (Psaltaren 45:8)

Cedarwood: Libanons cedrar var kända för sin hållbarhet och de användes till att bygga Salomos berömda tempel. (Första kungaboken 4:33)

Cypress: Denna olja extraheras från cypressen, som har ett så hållbart virke att cypressdörrarna i Peterskyrkan i Rom inte visar några tecken på försämring efter 1200 år. (Jesaja 44:14)

Frankincense: Det hebreiska ordet för frankincense, levonah, används i Bibeln 22 gånger, vilket gör det till ett av de mest kända materialen i Bibeln. (Höga Visan 3:6)

Hyssop: Bibliska hänvisningar till denna växt antyder att den användes i riter och ritualer för rening. (Psaltaren 51:7)

Myrrh: Myrra var en viktig ingrediens i Moses heliga smörjelseolja och värderades högt av bibliska personer som Kung David och Salomo. (Ordspråksboken 7:17)

Myrtle: Myrtengrenar används under den judiska högtiden sukkot, som vanligen översätts till lövhyddohögtiden. (Nehemja 8:15)

Onycha: Bensoe var en ingrediens i den rena och heliga parfym eller rökelse som Herren bad Moses att tillverka. (Andra Mosebok 30:34)

Sarons ros (Cistus): Klipprosen har en söt, honungsliknande doft och kan vara den blomma som kallas för Sarons ros. (Höga Visan 2:1)